Erotiske historier dk fitte mot fitte

erotiske historier dk fitte mot fitte

Det er noen år siden nå og jeg var da. Så smilte Tom ned mot meg og sa, med ømhet i stemmen: Mor, tenk om jeg gjør deg gravid, måtte bare få sprute i deg, du er så god for meg! "-Men da må du nok legge deg på sengen, med en pute under deg sa jeg. Jeg ønsket det så sterkt og bevist, da jeg merket på Tom, han nærmet seg sitt eget klmaks!

Vibeke skofterud lesbisk sex anonser

Det var god plass ennå, så buksene kunne greit trekkes ned, og det gjorde hun. Men vi kan jo drømme om å få barn sammen og du ønsker å befrukte meg! Ikke minst da Marit, uten hemninger la den ene hånden over skrittet mitt og hun fikk kjenne jeg alt hadde en aktivt voksende ståpikk i buksa. Normalt sover da min kone sin dypeste søvn, men denne kvelden hadde hun besøk av min søster Ida.

erotiske historier dk fitte mot fitte

Enda så sprengkåt jeg var følte jeg så lyst og behov for å få trenge kuken sakte, langsomt inn i min søsters hete fitte. Men et sterkt og varmt kyss fra en ung mann med lidenskap i seg og han vekket sterk lidenskap i meg, i mitt bevisste sinn og min min varme kropp. Jeg var ikke helt sikker til å begynne med, var det en hoftebevegelse? Ida lyste litt opp, og snart pratet vi om hyggeligere ting. Det som tydelig var en meget romantisk film, som utover i handlingen vart meget intim og veldig erotisk handling for et godt voksent par. Der oppe så jeg hvordan Ida brukte fingrene på Sol. Det var bare at sjebnen ville at vi klemte og holdt godt omkring hverandre i tussmørket.


Athena zahirah anwari naken chattesider p nett


erotiske historier dk fitte mot fitte

Marit presset begge hender mot hodet mitt så jeg fikk fitta godt mot munnen, tungen og ansiktet. Vi klynget oss sammen kyssende og med varme ord, så Tome ned på meg og sa med sin varme, hese stemme: Mor du ga meg så deilig sædutløsning, måtte bare få la min sæd gå i deg! Heldigvis hadde jeg en genser over mine stramme bukser, så min tilstand var ikke alt for tydelig. Følelsene i kuken ogballene vart så sterke og intense deilige at jeg bare måtte brøle da spermaen skjøt opp gjennom kukstammen og i ville sprut ut i Marit sin nydelige, hete, sitrende fitte! Jeg har forresten heller ikke truse på, la hun til." "Nei jeg har lagt merke til det sa Ida. Forsiktig, varsomt merket jeg hun strøk hånden lett over mitt lår. De vart så sterkt for meg. Vi havnet utenfor stein i lyngen og jeg befølte og kjærtegnet Toms store, harde, kraftige bule i hans skritt, uten på den tynne sommerbuksa og fikk kjenne han vart hard og stor mot hånden!